Η εταιρεία Γεροοίκον ξεπερνά τα 15 χρόνια πορείας. Πλέον εισέρχεται στο χώρο του διαδικτύου με την κατάλληλη τεχνογνωσία και ολοκληρωμένο εξοπλισμό εργαλείον και μηχανήματων. Πέτρινες κατασκευές είναι το υλικό που χτίστηκε η ιστορία και ο πολιτισμός μας και που είχε συμμετοχή στο να ασχοληθώ με το δημιουργικό αυτό επάγγελμα μετά από σκληρή δουλειά. Έχοντας ποιά προσωπική εξειδίκευση μπορούμε να κτίσουμε και να αναπαλαιώσουμε. Να αναλάβουμε και να ολοκληρώσουμε οποιαδήποτε πέτρινη κατασκευή σε οποιαδήποτε περιοχή της χώρας. Δίνοντας στης οικοδομή σας την μορφή ενός μικρού Παρθενώνα.

  • Κτίσιμο σπίτια, εκκλησίες, καμπαναριά, γεφύρια, πλακόστρωτα, βυζαντινά σχέδια.
  • Αμμοβολή υδροβολή.
  • Τσιμέντο ενέσεις.
  • Κοπή πέτρας.
  • Χωματουργικές εργασίες.
  • Θερμομόνωση.

Yδριτής της γεροοίκον είναι Γερονίκος Κωνσταντίνος απο το Λογγίτσι Ευρυτανίας που διατηρεί και ος έδρα.

H κατασκευή έργων τα οποία διακρίνονται τόσο για την ποιότητα όσο και για την αξιοπιστία της κατασκευής τους αποτελούν τον πυρήνα των υπηρεσιών μας. Αξιοποιώντας το πλεονέκτημα της συσσωρευμένης εμπειρίας που αποκτήθηκε με την υλοποίηση έργων ποικίλου ενδιαφέροντος, διευρύνουμε διαρκώς τις δραστηριότητές μας εισάγοντας νέες ιδέες σε κατασκευές και υλικά στις υπηρεσίες μας.

Η εταιρεία με επιθυμία του πελάτη έχοντας ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ μπορεί να αναλάβει και να ολοκληρώσει όλες τις οικονομικές κατασκευές Παραδίδοντας μία ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ οικοδομική κατασκευή στα χέρια σας.


Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Λογγίτσι, Ευρυτανίας, 36072

GPS

39.0072116, 21.5233456

Τηλέφωνο

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed