ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΜΕ ΚΙΜΩΛΙΑ | ΝΕΑ ΦΙΛΟΘΕΗ | 28 ART CENTRE-MAJESTIC PAINT GREECE

Δεν είναι λίγες οι φορές που θέλουμε να αλλάξουμε την όψη των επίπλων ή των επιφανειών του σπιτιού μας χωρίς να ξοδέψουμε πολλά χρήματα και χρόνο. Στο 28 ART CENTRE-MAJESTIC PAINT GREECE στην Φιλοθέη, θα βρείτε έτοιμα αναπαλαιωμένα έπιπλα, αλλά μπορούμε να σας μάθουμε και θα το κάνετε μόνοι σας. Τα χρώματα υγρής κιμωλίας (chalk paint) είναι μία εξαιρετική επιλογή για εσάς που θέλετε να δώσετε ένα διαφορετικό ύφος σε οποιαδήποτε επιφάνεια – εσωτερικού και εξωτερικού χώρου – χωρίς να χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια.

Ειδικά για τους λάτρεις του ρομαντικού στυλ η αναπαλαίωση επίπλων με χρώματα υγρής κιμωλίας είναι ο καλύτερος τρόπος για να δώσετε μία vintage αίσθηση μέσα στο χώρο σας ή και μία πιο μοντέρνα προσέγγιση ανάλογα με το πόσο δημιουργικοί θέλετε να γίνετε.

Τα χρώματα υγρής κιμωλίας είναι ακρυλικού τύπου και χρησιμοποιούνται τόσο για εσωτερική, όσο και για εξωτερική διακόσμηση. Όπως ακριβώς συμβαίνει και με την κιμωλία, τα συγκεκριμένα χρώματα δίνουν μία βελούδινη ματ υφή σε οποιαδήποτε επιφάνεια (ξύλο, γυαλί, σίδερο, μάρμαρο, δέρμα, ύφασμα, ταπετσαρία, τούβλο, τσιμέντο, πλαστικό, μέταλλο, κεραμικό, κλπ.) χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερη προετοιμασία, αφού λειτουργούν σαν βάση προστατεύοντας το έπιπλο από την υγρασία, κλείνοντας τους πόρους της επιφάνειάς του.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρώματα κιμωλίας για αναπαλαίωση επίπλων, σε αντικείμενα, τοίχους, ταβάνια και πατώματα ακριβώς με τον ίδιο τρόπο.ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΜΕ ΚΙΜΩΛΙΑ | ΝΕΑ ΦΙΛΟΘΕΗ | 28 ART CENTRE-MAJESTIC PAINT GREECE - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τοποθεσία
Τιμή
Εξυπηρέτηση
Περιβάλλον Χώρος
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed