ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟ | IONIOS RECYCLING

Η Εταιρεία “ΙΟΝΙΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ” αποτελεί ένα από τα πρώτα εγκεκριμένα Συγκροτήματα Ανακύκλωσης Αποβλήτων Εκσκαφών, Κατασκευών και Κατεδαφίσεων στην Αιτωλοακαρνανία και εδρεύει στο 7ο χλμ Ε.Ο. Αγρινίου-Αντιρρίου, σε έκταση 86 στρεμμάτων.

Ως Εταιρεία Ανακύκλωσης Αδρανών Υλικών, συνεργαζόμαστε με το Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Αποβλήτων Εκσκαφών, Κατασκευών και Κατεδαφίσεων (ΣΣΕΔ ΑΕΚΚ), ΑΝΑΚΕΜ Α.Ε. και είμαστε υπεύθυνοι για την ασφαλή αποθήκευση, ανακύκλωση και αξιοποίηση των αποβλήτων που εισέρχονται στις εγκαταστάσεις μας.

Επιπρόσθετα, οι δραστηριότητα της Εταιρείας επεκτείνεται και στον τομέα της Εναλλακτικής Διαχείρισης Οχημάτων, αφού αναλαμβάνει και την Οριστική Διαγραφή (Απόσυρση) του οχήματός σας.

Ως εταιρεία Ανακύκλωσης Οχημάτων είμαστε συμβεβλημμένοι με την Ε.Δ.Ο.Ε., όπως προβλέπεται από τον Νόμο.

Η απόσυρση αυτοκινήτου ή οριστική διαγραφή αυτοκινήτου είναι η διαδικασία με την οποία ένα αυτοκίνητο δίνεται για ανακύκλωση και διαγράφεται οριστικά από το όνομα του ιδιοκτήτη, την εφορία και τα μητρώα του Υπουργείου Μεταφορών, δηλαδή το αυτοκίνητο αποσύρεται οριστικά από την κυκλοφορία.

Η ανακύκλωση αυτοκινήτου είναι υποχρεωτική για όλα ανεξαιρέτως τα επιβατικά αυτοκίνητα και τα ελαφριά φορτηγά (φορτηγά με μικτό βάρος μικρότερο από 3,5 τόνους). Σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία, ένα Όχημα Τέλος Κύκλου Ζώης (ΟΤΚΖ), δηλαδή ένα αυτοκίνητο που ο ιδιοκτήτης έχει αποφασίσει να μην το ξαναχρησιμοποιήσει, είναι επικίνδυνο απόβλητο και εστία περιβαλλοντικής μόλυνσης.

Η παράδοση του αυτοκινήτου σας μπορεί να γίνει μόνο σε κάποιο συμβεβλημένο με την ΕΔΟΕ Κέντρο Απόσυρσης Αυτοκινήτων. Η ΕΔΟΕ ΑΕ είναι ο μοναδικός επίσημος φορέας ο οποίος έχει θεσμοθετηθεί από την Ελληνική Πολιτεία για την οργάνωση της Εναλλακτικής Διαχείρισης Οχημάτων Τέλους Κύκλου Ζωής με βάση το Π.Δ. 116/2004 ΦΕΚ 81/5 3 2004.

Για την οριστική διαγραφή και απόσυρση αυτοκινήτου, θα πρέπει να γίνει ταυτόχρονη παράδοση του αυτοκινήτου και των εγγράφων που το συνοδεύουν, για παράδειγμα άδεια κυκλοφορίας, βιβλίο μεταβολων κ.ά. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να αποσύρετε το αυτοκίνητο σας χωρίς να το παραδώσετε σε κάποιο Επίσημο Κέντρο Απόσυρσης Αυτοκινήτων.

Όλα τα εγκεκριμένα κέντρα απόσυρσης αυτοκινήτων φέρουν την πινακίδα και το σήμα της ΕΔΟΕ στην είσοδο της εγκατάστασης τους με την οποία και διατηρούν σχετική σύμβαση.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, θα σας ταχυδρομηθεί το επίσημο Πιστοποιητικό Καταστροφής, το οποίο πιστοποιεί ότι έχει γίνει η οριστική διαγραφή του αυτοκινήτου, δηλαδή ότι το όχημα έχει διαγραφεί από το όνομα σας και τα φορολογικά μητρώα.


ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟ | IONIOS RECYCLING - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

7ο χλμ. Εθνικής Οδού Αγρινίου - Αντιρρίου, Αγρίνιο, Νομός Αιτωλοακαρνανίας, 30100

GPS

38.558798, 21.4193213

Τηλέφωνο

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Πανος Δουσης 12/12/2020 21:51
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση

Όλα έγιναν γρήγορα και εύκολα!! Τους συστήνω.