Η εταιρεία KOSTELIDIS RECYCLING δραστηριοποιείται στον τομέα της διαλογής και επεξεργασίας στερεών αποβλήτων και αποβλήτων από εκσκαφές, κατασκευές και κατεδαφίσεις (ΑΕΚΚ).

Ανακύκλωση ΑΕΚΚ:

Η εταιρεία μας έχει κατάλληλα αδειοδοτηθεί να προσφέρει υπηρεσίες συλλογής, μεταφοράς και επεξεργασίας όλων των τύπων των αδρανών αποβλήτων

Απόβλητα από εργασίες Εκσκαφών, Κατασκευών και Κατεδαφίσεων (ΑΕΚΚ), που προέρχονται από οικοδομικές εργασίες, έργα υποδομών, ανεγέρσεις, κατεδαφίσεις, κατασκευές καθώς και ανακαινίσεις/αναπλάσεις παραλαμβάνονται και διαχειρίζονται πλήρως από εμάς.

Ενοικιάσεις κάδων για μπάζα:

Διαθέτουμε κάδους για μπάζα ή απορρίμματα 7, 10 & 35 κυβικών. Κάνετε όποια εργασία θέλετε, ανακαίνισης ή οικοδομής, χωρίς να σκέπτεστε τον όγκο των μπάζων.

Κάνετε όποια εργασία θέλετε, ανακαίνισης ή οικοδομής, χωρίς να σκέπτεστε τον όγκο των μπάζων. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας για να πραγματοποιήσουμε την τοποθέτηση των κάδων, αφού πρώτα συζητήσουμε για τις ανάγκες σας.

Προϊόντα:

Η εταιρεία μας έχει βραβευθεί για την ποιότητα των προϊόντων που παράγει κατόπιν της επεξεργασίας και της διαχείρισης στερεών αποβλήτων.
Παράγουμε εκλεκτής ποιότητας προϊόντα που προκύπτουν από τη διαδικασία της επεξεργασίας και της διαχείρισης στερεών αποβλήτων, όπως Άμμος Α’ και Β’ ποιότητας, γαρμπίλι και 3Α.

 

 


Βράβευση από το ECO Παρατηρητήριο

Η εταιρεία Kostelidis Recycling βραβεύτηκε από το ECO παρατηρητήριο κυκλικής οικονομίας, ως μία μονάδα ΑΕΚΚ που παράγει εξαιρετικής ποιότητας υλικά.

 

 

Υπηρεσίες:

  • Παραγωγή & εμπορία αδρανών υλικών
  • Ορθή διαχείριση & επαναχρησιμοποίηση των ΑΕΚΚ
  • Απόβλητα εκσκαφών, κατασκευών & κατεδαφίσεων
  • Αδειοδοτημένη εταιρεία διαχείρισης στερεών αποβλήτων
  • Ενοικιάσεις κάδων – containers

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ | ΑΧΑΡΝΕΣ ΑΤΤΙΚΗ | KOSTELIDIS RECYCLING - greekcatalog.net

ανακυκλωση αποβλητων απο εσκαφες, κατεδαφισεις, μοναδα ανακυκλωσης ΑΕΚΚ, μοναδα ανακυκλωσης αδρανων υλικων, συμβεβλημένη μοναδα με εκγεκριμενα συστηματα εναλλακτικη διαχειρησητων ΑΕΚΚ, ΣΑΝΚΕ.ΑΕ, ενοικιασεις καδων & conteiner, εμποριο αδρανων υλικων

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed