ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ-ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ ΚΡΑΝΙΔΙ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ | ΓΥΨΟΤΕΧΝΙΚΗ ΠΛΙΑΚΟΠΑΝΟΣ

Γυψοσανίδες Κρανίδι Αργολίδας η Εταιρεία ΓΥΨΟΤΕΧΝΙΚΗ ΠΛΙΑΚΟΠΑΝΟΣ ασχολείται με Οικοδομικές Εργασίες, Ανακαινίσεις Κτιρίων, Ψευδοροφές-Χωρίσματα, Γύψινες Διακοσμήσεις, Γύψινες Κατασκευές στο Κρανίδι Αργολίδας, και τις γύρω Περιοχές Ερμιόνη, Ύδρα, Σπέτσες, Πόρτο Χέλι

Με έδρα την Ερμιόνη Αργολίδας, δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των γύψινων κατασκευών και διακοσμήσεων και προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες πάνω στην κατασκευή και τοποθέτησης γυψοσανίδας. Με τέχνη και μεράκι διαμορφώνουμε και κοσμούμε τους χώρους σας με τις περίτεχνες γύψινες κατασκευές μας και τις γύψινες διακοσμήσεις μας. Το συνεργείο μας, με πολυετή εμπειρία σας εγγυάται άριστο αποτέλεσμα και ανταγωνιστικές τιμές. Στην ανακαίνιση του σπιτιού σας αλλά και του επαγγελματικού σας χώρου αναλαμβάνουμε την μεταμόρφωση του σε ένα σύγχρονο χώρο με κρυφούς φωτισμούς ,γύψινα χωρίσματα αλλά και ψευδοροφές.

Οι νέες τάσεις της μόδας προστάζουν περισσότερες έξυπνες λύσεις στην διαμόρφωση του προσωπικού μας χώρου και σε αυτό αναλαμβάνουμε να σας βοηθήσουμε με ράφια γυψοσανίδας αλλά και ολόκληρες συνθέσεις σαλονιού από γυψοσανίδα. Με την δημιουργία κρυφών φωτισμών με τη χρήση γυψοσανίδας αλλάζετε την αισθητική του σπιτιού σας και εξοικονομείτε ενέργεια. Διακοσμήστε το τζάκι σας με όμορφες γύψινες επενδύσεις και δώστε έναν άλλο αέρα στην θέρμανση σας.

Με υπευθυνότητα και αξιοπιστία χρησιμοποιούμε άριστα υλικά και με την σωστή εφαρμογή τους προσφέρουμε άριστα αποτελέσματα που ικανοποιούν κάθε γούστο.

Αναλαμβάνουμε:

  • Γυψοσανίδες
  • Οικοδομικές Εργασίες
  • Ανακαινίσεις Κτιρίων
  • Ψευδοροφές
  • Χωρίσματα
  • Γύψινες Διακοσμήσεις
  • Γύψινες Κατασκευές

 

Σκοπός μας είναι να ικανοποιήσουμε την κάθε απαίτηση και επιθυμία ακόμα και από τον πιό απαιτητικό πελάτη.


ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ-ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ ΚΡΑΝΙΔΙ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ | ΓΥΨΟΤΕΧΝΙΚΗ ΠΛΙΑΚΟΠΑΝΟΣ - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

Κατόπιν ραντεβού

Τρίτη

Κατόπιν ραντεβού

Τετάρτη

Κατόπιν ραντεβού

Πέμπτη

Κατόπιν ραντεβού

Παρασκευή

Κατόπιν ραντεβού

Σάββατο

Κατόπιν ραντεβού

Κυριακή

-

Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Κρανίδι Αργολίδας, 21300

GPS

37.380891271726, 23.160656800134

Τηλέφωνο

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed