ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΩΡΩΠΟΥ | GERALUMIN ΓΕΡΟΝΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

κουφώματα αλουμινίου, με τη χρήση των κατάλληλων υλικών και συστημάτων, έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν πολύ υψηλά επίπεδα ηχομόνωσης αλλά και θερμομόνωσης. Τα δύο αυτά οφέλη, βρίσκονται στην πρώτη θέση, λόγω της υψηλής τους σημασίας, όχι μόνο για την άνετη και ευχάριστη ατμόσφαιρα που δημιουργούν, μέσα στο σπίτι, αλλά και για το ρόλο τους στην εξοικονόμηση ενέργειας. Επιλέγοντας κουφώματα αλουμινίου θα διατηρήσεις τον εσωτερικό χώρο του σπιτιού σου ζεστό το χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι, προστατεύοντας τον από τις κλιματικές αλλαγές και φυσικά θα περιορίσεις τα έξοδα θέρμανσης και ψύξης.

Η GERALUMIN προσφέρει μία πλήρη σειρά θυρών, έτοιμων για τοποθέτηση, για κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους. Συνδυάζοντας τη λειτουργικότητα με την αισθητική και την προστασία έναντι στην παραβίαση, η GERALUMIN προσφέρει μία σειρά θυρών ασφαλείας για κύριες εισόδους. Σε κάθε περίπτωση, η αισθητική είναι καθοριστική και πρέπει να είναι πάντα εναρμονισμένη με το περιβάλλον. Κάθε αισθητική απαίτηση μπορεί να ικανοποιηθεί με τους πολυάριθμους συνδυασμούς χρωμάτων και εξωτερικών επενδύσεων που διαθέτει η GERALUMIN . Σε κάθε πόρτα ασφαλείας GERALUMIN μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωνευτές επενδύσεις, παντογραφικές επενδύσεις, λουστραρισμένες και ξύλινες επενδύσεις καθώς και επενδύσεις αλουμινίου προκειμένου να επιτευχθεί η επιθυμητή υφή και αίσθηση.

Πάνω από όλα, οι πόρτες ασφαλείας GERALUMIN επειδή πρέπει να προσφέρουν στο χρήστη ασφάλεια στην παραβίαση, είναι πιστοποιημένες από διαπιστευμένους φορείς στην κατηγορία WK3 που δηλώνει προστασία σε παραβίαση από διαρρήκτη που μπορεί να χρησιμοποιήσει το βάρος του σώματός του και απλά εργαλεία όπως κατσαβίδια, πένσες και μικρά τσεκούρια για να διαρρήξει κλειδωμένα και ασφαλισμένα δομικά στοιχεία. Στα άλλα πλεονεκτήματα ασφάλειας των θυρών GERALUMIN συγκαταλέγονται το φύλλο με διπλή θωράκιση, οι ρυθμιζόμενοι μεντεσέδες βαρέως τύπου, το ματάκι 180 μοιρών, το εξάρτημα προστασίας του κυλίνδρου (DEFENDER) και τα 16 ή 21 σημεία ασφάλισης. σύρτη μερικού ανοίγματος, ρυθμιζόμενο ανεμοφράκτη, επίσης δυνατότητα έχτρα αφαλού και κλειδαριάς.

Καλύπτουμε τις προσδοκίες και τις ανάγκες κάθε πελάτη ή επαγγελματία … με γραπτή εγγύηση!

Καλέστε μας στο χώρο σας για δωρεάν μελέτη και προσφορά!

Επωφεληθείτε τώρα!


ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΩΡΩΠΟΥ | GERALUMIN ΓΕΡΟΝΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

8:00-16:00

Τρίτη

8:00-16:00

Τετάρτη

8:00-16:00

Πέμπτη

8:00-16:00

Παρασκευή

8:00-16:00

Σάββατο

9:00-14:00

Κυριακή

Κλειστά

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed