ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΥΡΓΟΣ | ΑΞΟΝΙΚΟΣ ΠΥΡΓΟΥ

Το διαγνωστικό κέντρο ΑΞΟΝΙΚΟΣ – ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΣ ΠΥΡΓΟΥ – ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ έχει έδρα τον Πύργο. Το κέντρο διαθέτει τη πιο νέα τεχνολογία προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Πρόκειται για μία καινοτόμα τεχνολογία σάρωσης. Ο υψηλός αριθμός καναλιών του Μαγνητικού Τομογράφου συμβάλλει σε εικόνα ανάλογης ποιότητας, ενώ ταυτόχρονα συντομεύει σημαντικά τη διάρκεια διεξαγωγής της εξέτασης. Ο Μαγνητικός Τομογράφος διαθέτει ευρύ άνοιγμα, ώστε ο εξεταζόμενος να νιώθει μεγαλύτερη άνεση κατά τη διάρκεια της εξέτασης. Ο ιατρός κ. Στασινόπουλος Δημήτρης εγγυάται την ιατρική φροντίδα. Παράλληλα, το ειδικά εκπαιδευμένο τεχνολογικό και νοσηλευτικό προσωπικό διασφαλίζει την υψηλή ποιότητα των εξετάσεων, την ασφάλεια και την άνεση των ασθενών.

Με την εγκατάσταση του νέου Μαγνητικού Τομογράφου προσφέρουμε ποιοτικότερες υπηρεσίες, αξιοποιώντας την τεχνολογία αιχμής. Ο Τομογράφος αλλάζει πραγματικά τα δεδομένα στο χώρο της Μαγνητικής Τομογραφίας. Προσφέρει με τον πλέον φιλικό τρόπο τις ταχύτερες και πιο αξιόπιστες εξατομικευμένες εξετάσεις με διάγνωση υψηλού επιπέδου. Η σχεδίαση του καλύπτει όλο το εύρος των κλινικών εξετάσεων και επιτρέπει την εξέταση ακόμη και ομάδων ασθενών που αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Το μεγάλο άνοιγμά του και η ενισχυμένη μηχανικά κατασκευή του τον καθιστά ακόμη πιο φιλικό. Αξιοποιώντας την καινοτόμο τεχνολογία των πηνίων του, ο Μαγνητικός Τομογράφος ελαττώνει σημαντικά τους χρόνους εξέτασης και βελτιώνει την ποιότητα της απεικόνισης.

Όλα τα πρωτόκολλα εξετάσεων προσαρμόζονται στις ανάγκες του εκάστοτε ασθενούς, γρήγορα και εύκολα. Στο πλαίσιο αυτό, ακόμα και οι πιο δύσκολες εξετάσεις γίνονται ταχύτατα, πάντα με βάση τις ιδιαιτερότητες του εξεταζόμενου και της οδηγίας του γιατρού. Έτσι πετυχαίνουμε εξαιρετική απεικόνιση ακόμη και στις πιο δύσκολες παθολογίες και σύνθετες ανατομικές μορφές. Διαθέτοντας πραγματικά ρηξικέλευθη τεχνολογία θέτει νέα πρότυπα στην αποδοτικότητα των εξετάσεων και την φροντίδα του εξεταζόμενου. Λόγω της ισχύος του μαγνητικού του πεδίου, είναι ικανός να παράγει εικόνες υψηλής διακριτικότητας και άριστης διαγνωστικής ποιότητας, λεπτομερέστατη και ταχύτατη απεικόνιση. Οι εξεταζόμενοι αισθάνονται άνετα και χαλαρά, κατά τη διάρκεια της εξέτασης. Η διάρκεια της εξέτασης είναι σαφώς μικρότερη συγκριτικά με άλλες τεχνολογίες.

Ο Πολυτομικός Αξονικός Τομογράφος πραγματοποιεί τις εξής διαγνωστικές εξετάσεις: αξονική τομογραφία εγκεφάλου, αξονική τομογραφία θώρακος, αξονική τομογραφία σπονδυλικής στήλης, αξονική τομογραφία μυοσκελετικού συστήματος, αξονική τομογραφία κοιλίας, αξονική τομογραφία γνάθου, αξονική πυελογραφία, υπερηχοτομογραφία, μέτρηση οστικής πυκνότητας και triplex. Η γνώση, η κατάρτιση και η εμπειρία, σε συνδυασμό με την υψηλή τεχνολογία των συγκεκριμένων μηχανημάτων, αναβαθμίζουν συνεχώς τις ιατρικές υπηρεσίες στον τόπο μας, αλλά και στους πολίτες ευρύτερων περιοχών, πάντα, προς όφελος του εξεταζόμενου.

Υπηρεσίες:

  • Check Up
  • Αξονικές Τομογραφίες
  • Διαγνωστικές Εξετάσεις
  • Triplex
  • Μαγνητικές Τομογραφίες
  • Πολυϊατρείο
  • Πακέτα Εξετάσεων

ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΥΡΓΟΣ | ΑΞΟΝΙΚΟΣ ΠΥΡΓΟΥ - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

08:30 - 20:30

Τρίτη

08:30 - 20:30

Τετάρτη

08:30 - 20:30

Πέμπτη

08:30 - 20:30

Παρασκευή

08:30 - 20:30

Σάββατο

ΚΛΕΙΣΤΑ

Κυριακή

ΚΛΕΙΣΤΑ

Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Μητροπολίτου Αντωνίου 20, Πύργος, Νομός Ηλείας, 27131

GPS

37.6753019, 21.4342328

Τηλέφωνο

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Βιβή 04/12/2021 16:20
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση

Εξαιρετικές υπηρεσίες!