Η ΦΑΡΜΑ ΦΩΤΙΑΔΗ συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση από το 1925. Εκτρέφει αγριόχοιρους για τέταρτη συνεχόμενη γενιά στην Εξοχή Ν. Πιερίας. Το 1996 η παραδοσιακή εκτροφή, σε συνεργασία με την Κτηνιατρική Σχολή. Του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Βασικός σκοπός της εταιρείας μας είναι η παραγωγή ελληνικού εναλλακτικού και ποιοτικού κρέατος. Με σεβασμό στον καταναλωτή εκτρέφουμε τα ζώα μας στο φυσικό τους περιβάλλον. Με φυτικές τροφές τηρώντας τους αυστηρούς κανόνες που όρισε η φύση.

Η οικογένεια μας από το 1925 είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την χοιροτροφία, η παράδοση αυτή αδιάλειπτα έφτασε στην 5η γενιά. Η αναβίωση του ελληνικού Μαύρου χοίρου θεωρούμε ότι ήταν ηθική μας υποχρέωση γιατί με αυτό το γουρούνι πορευτήκαμε από το 1925 μέχρι το 1998.

Αισθανόμαστε ευγνωμοσύνη για την πολύτιμη επιστημονική στήριξη και έρευνα των καθηγητών: Αργυρίου Αναγνώστη (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.), Αμβροσιάδη Ιωάννη (Α.Π.Θ.), Τζήκα Ελένη (Α.Π.Θ.), Γιάννενα Ηλία (Α.Π.Θ.) και του αείμνηστου Αλεξόπουλου Κων/νου (Α.Π.Θ.) , χωρίς την βοήθεια τους δεν θα είχαμε τα σημερινά αποτελέσματα στην ειδική εκτροφή με ελιά.

Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Χατζόγλου 17, Κατερίνη, Πιερία, 60100

GPS

40.2672875, 22.5244905

Τηλέφωνο
Ιστός

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τοποθεσία
Τιμή
Εξυπηρέτηση
Περιβάλλον Χώρος
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed