Τα “Leonidas Rooms” είναι ένα σύμπλεγμα μοναδικών δωματίων στο μαγικό λιμάνι της Σίφνου. Τα “δωμάτια Λεωνίδας”, δεμένα με τον πλέον αρμονικό τρόπο στο φυσικό τοπίο της Σίφνου και μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από την παραλία, εξασφαλίζουν τον τέλειο συνδυασμό “Θάλασσα-Φύση”.

Συγκεκριμένα, η μονάδα αποτελείται από 9 ευρύχωρα δωμάτια που παρέχουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις στους φιλοξενούμενους. Το συγκρότημα είναι χτισμένο με σεβασμό στην κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και είναι αρμονικά δεμένο με το τοπίο της Σίφνου. Διαθέτει όμορφα διαμορφωμένους χώρους, με σκιές από πέργκολες, οι οποίοι περιβάλλονται από ολάνθιστα πέτρινα παρτέρια και δέντρα.

Παροχές
Γενικά
Όλα τα δωμάτια έχουν μπαλκόνι ή αυλή με θέα στη θάλασσα και είναι εξοπλισμένα με ψυγείο, τηλεόραση, κεντρική θέρμανση και κλιματισμό, ανεμιστήρα οροφής και σεσουάρ μαλλιών. Διατίθεται ζεστό νερό όλο το 24ωρο.
Τύποι δωματίων
9 ευρύχωρα εξοπλισμένα δωμάτια

Υπηρεσίες
Υποδοχή (reception), κοινόχρηστο κουζινάκι για παρασκευή ροφημάτων, μετακίνηση πελατών από και προς το λιμάνι με πούλμαν (κατόπιν συνεννόησης, χωρίς χρέωση), περιποιημένοι εξωτερικοί χώροι με πέτρα και πράσινο.

Internet
Parking
Δωρεάν! Ιδιωτικός χώρος στάθμευσης, στο χώρο του ξενοδοχείου. Δεν απαιτείται κράτηση.

Παιδιά
Δωρεάν! 1 παιδί κάτω των 3 ετών διαμένει χωρίς χρέωση, στο κρεβάτι των ενηλίκων ή σε βρεφική κούνια

Κατοικίδια ζώα
Τα κατοικίδια επιτρέπονται κατόπιν συνεννόησης.

Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Καμάρες, Σίφνος, 84003

GPS

36.989018363186, 24.682197098564

Τηλέφωνο

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τοποθεσία
Τιμή
Εξυπηρέτηση
Δωμάτια
Φαγητό
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed