Ενοικιαζόμενα δωμάτια-διαμερίσματα ΗΡΩ, Αγία Φωτεινή, Χίος.

Επάνω στο κύμα, στην ξακουστή παραλία της Αγίας Φωτεινής στην όμορφη Χίο. Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια – διαμερίσματα μας “Ηρώ” σας περιμένουν για να σας προσφέρουν. Ονειρεμένες διακοπές γεμάτες στιγμές χαλάρωσης, ξεκούρασης και απόλαυσης.

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια – διαμερίσματα μας είναι παραδοσιακά χτισμένα και πρόσφατα ανακαινισμένα. Απέχουν 30 μετρά από τη θάλασσα, κατά μήκος του πεζόδρομου. Όλα τα δωμάτια – διαμερίσματα μας έχουν θέα προς την θάλασσα, που από τα μπαλκόνια τους είναι πραγματικά απολαυστική. Είναι πλήρως εξοπλισμένα για να κάνουν τη διαμονή σας στο όμορφο νησί της Χίου μοναδική.

Κοντά στα ενοικιαζόμενα δωμάτια – διαμερίσματα μας θα βρείτε. Εστιατόρια, καφετέριες και mini market. Εκεί μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό, τον καφέ, το φαγητό σας ή και να κάνετε τα ψώνια σας. Η τοποθεσία μας αποτελεί το ιδανικό σημείο εκκίνησης από όπου μπορείτε να ανακαλύψετε τις πολλές απολαύσεις της Χίου.

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια – διαμερίσματα μας είναι είναι έτοιμα για να σας φιλοξενήσουν, με την οικογένειά σας ή τους φίλους σας, από τα μέσα Μαΐου έως τα μέσα Οκτωβρίου και μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις και του πιο απαιτητικού πελάτη.

Διαθέτουμε 10 ενοικιαζόμενα δωμάτια – διαμερίσματα δίκλινα, τρίκλινα και τετρακλινα όπου μπορούν να φιλοξενήσουν ζευγάρια, οικογένειες και παρέες.

Όλα τα ενοικιαζόμενα δωμάτια – διαμερίσματα μας έχουν θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου και είναι πλήρως εξοπλισμένα, προκειμένου να σας εξασφαλίσουν μία άνετη διαμονή. Διαθέτουν κουζίνα, ψυγείο, βραστήρα, καφετιέρα και κουζινικά σκεύη, όπου μπορείτε να φτιάξετε από ένα απλό πρωινό μέχρι το μεσημεριανό σας γεύμα και να το απολαύσετε είτε στην τραπεζαρία που διαθέτει το κάθε δωμάτιο, είτε στο μπαλκόνι αγναντεύοντας την ομορφιά της θάλασσας.


Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

24ώρο

Τρίτη

24ώρο

Τετάρτη

24ώρο

Πέμπτη

24ώρο

Παρασκευή

24ώρο

Σάββατο

24ώρο

Κυριακή

24ώρο

15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΩΣ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τοποθεσία
Τιμή
Εξυπηρέτηση
Δωμάτια
Φαγητό
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed