Πριν από χρόνια οι γνώσεις και η τεχνοτροπία πάνω στην επεξεργασία και κατασκευή του δαπέδου ήταν περιορισμένες. Πλέον οι εποχές έχουν αλλάξει προς το καλύτερο.

Η εξέλιξη και η καινοτομία μας έχουν φέρει μπροστά σε τεχνολογίες και τεχνοτροπίες που μας επιτρέπουν να κατασκευάσουμε άρτια και στην αισθητική του κάθε ενός τα δάπεδα είτε πρόκειται για εσωτερικό ή για εξωτερικό χώρο.

Η εταιρία μας, έχοντας μακράν πορεία στον τομέα των δαπέδων, και με συνεχή ενημέρωση κι αναβάθμιση των τεχνοτροπιών της, παρέχει μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών και σχεδίων, προσαρμοσμένα στις ανάγκες του καταναλωτή.

Το τεχνικό μας προσωπικό, με την άρτια του γνώση, θα δώσει λύση στις ανάγκες σας για ένα λειτουργικό κι αισθητικά όμορφο δάπεδο, τόσο σε οικιακό όσο και σε επαγγελματικό χώρο, σεβόμενοι πάντα το χρονοδιάγραμμα που σας έχουμε θέσει.

Δραστηριοπιούμαστε στην Κατερίνη, Πιερία και μπορούμε να εξυπηρετούμε στην ευρύτερη περιφέρεια όπως Βόλο, Λάρισα, Θεσσαλονίκη. Το εξειδικευμένο μας προσωπικό μπορεί να σας εξυπηρετήσει πανελλαδικά, από όπου μας ζητηθεί.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν εργασίες για:

  • Σταμπωτά δάπεδα
  • Διακοσμητικά δάπεδα
  • Βιομηχανικά δάπεδα
  • Βοτσαλωτά δάπεδα
  • Στάδια και γήπεδα

Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Πυθαγόρα 42, Κατερίνη, 60100

GPS

40.2644476, 22.5041809

Τηλέφωνο

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τοποθεσία
Τιμή
Εξυπηρέτηση
Περιβάλλον Χώρος
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed