Έχοντας βαθιά γνώση της αγοράς στο είδος των Εσωρούχων και του Homewear, ανοίξαμε το φυσικό μας κατάστημα στα Μέγαρα, 28ης Οκτωβρίου 87Β, το 2005, δίνοντας ένα δυναμικό παρόν στην αγορά. Εκτοτε, συνεχίζουμε την δυνατή πορεία μας κατανοώντας τις ανάγκες των πελατών μας, για προσιτές τιμές, πάντα και μόνο με γνώμονα την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας. Για αυτό τον λόγο, παράλληλα με τα branded, ψάχνουμε συνέχεια και για προϊόντα πιο οικονομικά, διασφαλίζοντας πρωτίστως την άριστη ποιότητά τους.

Η φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία του Sexy Melia είναι ακριβώς αυτή που περιγράφεται και στο όνομά μας. Πιστεύουμε ότι κάθε γυναίκα θέλει –και μπορεί- να είναι, κάθε στιγμή, ελκυστική, αισθησιακή, εκφραστική, τρυφερή, ερωτική, ρομαντική, γλυκιά, επιθυμητή, θελκτική, υπέροχη, απλά ..Σέξι!

Το όνομα Μελία, το αγαπήσαμε γιατί ήταν μία από τις Νύμφες του Δάσους στην αρχαιοελληνική μυθολογία… Ημίθεες, Πανέμορφες, Προστάτιδες της Φύσης, συνόδευαν την θεά Άρτεμη και υμνούσαν με τις γλυκές φωνές τους, τους θεούς. Κατεξοχήν πνεύματα του γλυκού νερού, συνόδευαν το νερό, τονίζοντας έτσι τη μεγάλη του σημασία για την ύπαρξη ζωής..

Κάθε γυναίκα κρύβει μέσα της μία Μελία..

Οι αρχές μας

Ποιότητα: Θεωρούμε την ΠΟΙΟΤΗΤΑ πρωταρχικό παράγοντα, παρέχοντας έτσι με συνέπεια προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας.
Αξία: Δίνουμε ΑΞΙΑ στους πελάτες μας, μέσα από τα προϊόντα που αγοράζουν.
Εξυπηρέτηση: Επικεντρωνόμαστε στην ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ που θα εκπλήσσει θετικά τους πελάτες μας.
Εμπιστοσύνη: Θέλουμε να φανούμε αντάξιοι της ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ που μας δείχνουν οι πελάτες μας, προσπαθώντας μόνο για το καλύτερο.

Κατηγορίες

  • ΑΝΔΡΙΚΑ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
  • ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ
  • ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ-ΑΝΔΡΙΚΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ | MELIA | ΜΕΓΑΡΑ-greekcatalog.net

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τοποθεσία
Τιμή
Εξυπηρέτηση
Περιβάλλον Χώρος
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed