Στα καταστήματα La Route Des Parfums (Ο δρόμος των αρωμάτων) μπορείτε να βρείτε τις πιο πιστές αναπαραγωγές αρωμάτων γνωστών επώνυμων οίκων σε μεγάλη ποικιλία. Τα αρώματά μας δεν μυρίζουν μόνο σαν αυθεντικά αλλά κρατάνε και πολύ περισσότερο. ‘Όλες οι πρώτες ύλες των προϊόντων μας εισάγονται από τη Γαλλία με πιστοποίηση.

Έχοντας αγάπη στο αντικείμενο μας, πίστη στο όραμα μας, λατρεία στα αρώματα και πάθος για την δουλειά μας, αποφασίσαμε να ανοίξουμε τον Μάιο του 2012 το πρώτο κατάστημα La Route Des Parfums (Ο δρόμος των αρωμάτων) που βρίσκεται στο Κερατσίνι Λεωφόρος Δημοκρατίας 4 (έναντι Ταχυδρομείου). Ένα άρωμα, μια μυρωδιά είναι συνδεδεμένη με κάποια περίοδο της ζωής μας, μια δική μας προσωπική στιγμή, μ’ ένα αγαπημένο μας πρόσωπο. Στόχος μας είναι να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες σας και να αρωματίζουμε την καθημερινότητα σας.

Ο νέος μας χώρος των αρωμάτων, σας προσφέρει μια αναρίθμητη ποικιλία αρωμάτων και αιθέριων ελαίων. Σε εμάς θα βρείτε τους διασημότερους οίκους αρωμάτων που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις πανάκριβες συσκευασίες – προερχόμενα όλα από Γαλλία, θα επιβεβαιώσουν την άριστη ποιότητα στο δέρμα σας. Το χαρακτηριστικό τους είναι η μεγάλη διάρκεια και η άριστη ποιότητα.

Ο απώτερος στόχος μας είναι να ταυτιστεί απόλυτα στο μυαλό των καταναλωτών η φράση La Route Des Parfums (Ο δρόμος των αρωμάτων) με την λέξη ΠΟΙΟΤΗΤΑ. Γιατί, το σημαντικό για κάθε άρωμα είναι το μήνυμα που μεταφέρει… Διαλέξτε το άρωμα που ταιριάζει στην προσωπικότητα και στον τρόπο ζωής σας και εκφραστείτε μέσα από αυτό.

Το ταξίδι στον κόσμο του αρώματος απαιτεί εμπειρία, γνώση και μεράκι και εμείς είμαστε έτοιμοι να τα μοιραστούμε μαζί σας… Συντροφεύστε μας και ακολουθήστε και εσεις με τη σειρά σας αυτό τον δρόμο, ας βαδίσουμε μαζί τον “ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΑΡΩΜΑΤΩΝ”.


ΑΡΩΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ | LA ROUTE DES PARFUMS | ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΣΤΑΣΗ ΜΕΤΡΟ - Greekcatalog.net

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τοποθεσία
Τιμή
Εξυπηρέτηση
Περιβάλλον Χώρος
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed