Η Α.ΒΙ.Μ. ιδρύθηκε το 1991 συνεχίζοντας τις δραστηριότητες της Sparkrite HELLAS ΕΠΕ η οποία και προϋπήρχε από το 1985. Σκοπός της εταιρείας είναι η κατασκευή – εμπορία Μετασχηματιστών, μέσης και χαμηλής τάσης, Ανορθωτές και Τροφοδοτικά συνεχούς τάσης, υψηλής τεχνολογίας. Στα 20 χρόνια λειτουργίας της καταξιώθηκε σαν μία από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες στο χώρο των Μετασχηματιστών. Η Α.ΒΙ.Μ. Electronics ακολουθώντας μια συνεχή δυναμική πορεία συμβατικής και σύγχρονης τεχνολογίας με απόλυτη επιτυχία, προσέφερε και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες της σε πολλούς μεγάλους κρατικούς οργανισμούς, όπως ΔΕΗ και ΟΤΕ, καθώς και σε μεγάλα βιομηχανικά συγκροτήματα, είτε με απευθείας ανάθεση είτε μέσω των πελατών της που βρίσκονται σε ολόκληρη την ελληνική αγορά.

Τα προϊόντα της Α.ΒΙ.Μ. κατασκευάζονται σύμφωνα με τους διεθνείς τεχνικούς κανονισμούς ασφαλείας του Ε.Λ.Ο.Τ. και φέρουν την σήμανσης CE . Επίσης τα προϊόντα μας έχουν τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης ΕΝ 60 742:88. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό πάνω στα νέα τεχνολογικά δεδομένα καθώς και ο πλήρης μηχανολογικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός μας επιτρέπει την ποιοτική αναβάθμιση των παραγόμενων προϊόντων μας. Εκτός των τυποποιημένων προϊόντων κατασκευάζουμε και προϊόντα προσαρμοσμένα στις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών μας. Στις δραστηριότητες αυτές περιλαμβάνονται και η εισαγωγή και εμπορία ηλεκτρονικών και ηλεκτρολογικών ειδών όπως:

Σταθεροποιητές τάσης, Μονοφασικούς, Τριφασικούς, Συστήματα Αδιάλειπτης Παροχής τάσης UPS , Converter DC / DC , Inverter DC / AC , Αυτόματους Φορτιστές μολύβδου, Παλμοτροφοδοτικά Switching ρυθμιζόμενης εξόδου και εργαστηριακά τροφοδοτικά με αναλογικές ή ψηφιακές ενδείξεις, καθώς και Μετασχηματιστές υψηλής τάσεως για φωτεινές επιγραφές Neon -Argon .

Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Αγίου Κωνσταντίνου 39, Μεγαλόπολη, 22200

GPS

37.398406, 22.135818

Τηλέφωνο
Ιστός

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τοποθεσία
Τιμή
Εξυπηρέτηση
Περιβάλλον Χώρος
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed