Καλώς ορίσατε στο ξενώνα «Αρίσταρχο», και στα Καλάβρυτα.
Ως μοναδικό δείγμα αρχιτεκτονικού σύγχρονου και πατροπαράδοτου σχεδιασμού, ο ξενώνας Αρίσταρχος, θα σας υποδεχθεί με γνήσια φιλοξενία και θα σας αποκαλύψει τη γοητεία της αριστοκρατικής ζωής των Καλαβρύτων.
Βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το γεμάτο ζωή κέντρο των Καλαβρύτων και πήρε το όνομά του από το υπερσύγχρονο τηλεσκόπιο που βρίσκεται στο όρος Χελμός και βλέπει σε απόσταση 7 δισεκατομμύρια έτη φωτός μακριά από τη Γη .

Ο ξενώνας είναι νεόκτιστος και εντάσσεται αρμονικά στο φυσικό, ιστορικό και θρησκευτικό περιβάλλον. Τόσο η πρόσβαση όσο και η στάθμευση με αυτοκίνητο στο ξενώνα είναι άνετες. Λαμβάνοντας υπόψη τις προδιαγραφές του Ε.Ο.Τ και το σύγχρονο τρόπο ζωής, είναι σχεδιασμένος ώστε να προσφέρει άνετους χώρους και σύγχρονες οργανωμένες υποδομές όπως απαιτεί η σύγχρονη αντίληψη για τις υπηρεσίες φιλοξενίας, και υπόσχεται στιγμές αληθινής ευεξίας και γαλήνης μακριά από τους θορύβους και τις εικόνες μιας μεγαλούπολης.

Όλοι οι χώροι του ξενώνα και ιδιαίτερα ο χώρος υποδοχής και το καθιστικό είναι επιπλωμένα με ιδιαίτερο παραδοσιακό αλλά ταυτόχρονα με αρχοντικό και αριστοκρατικό στυλ.

Έπιπλα, αντικείμενα και υφάσματα γίνονται σημείο αναφοράς για την κομψότητα και την πολυτέλεια. Στο ισόγειο, το ζεστό καθιστικό με το επιβλητικό τζάκι προσφέρουν απλόχερα μία φιλική ατμόσφαιρα όπου ο επισκέπτης μπορεί να χαλαρώσει πλάι στο τζάκι, ή να ξεχαστεί διαβάζοντας ή βλέποντας μία καλή ταινία στην plasma TV, ή σερφάροντας στο διαδίκτυο με ασύρματη πρόσβαση (Wi Fi)


Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Αγίου Νικολάου & Δημ. Αλεξίου Μπρε - 25001

Τηλέφωνο

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed