ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ | ASPIDA SECURITY SYSTEMS | ΚΗΦΙΣΙΑ

Η εταιρεία μας είναι είδη πολλά χρόνια στο χώρο της ασφάλειας γι’ αυτό και μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε πολύ καλές τιμές. Είναι μια από τις πιο δυναμικές και εξελισσόμενες εταιρείες με άριστης τεχνολογίας προϊόντα, εξειδικευμένο προσωπικό και ανταγωνιστικές τιμές. Η τεχνική υποστήριξη από την ASPIDA P.KARAHALIOS SECURITY είναι που την έχει κάνει γνωστή και αφήνει κάθε πελάτη της πλήρως ικανοποιημένο.

Επίσης το εύρος των υπηρεσιών μας δίνει στον πελάτη πολλές επιλογές σε κόστος και ποιότητα. Εξειδικευόμαστε σε συστήματα ασφαλείας αλλά και σε κάθε είδος αυτοματισμού. Συγκεκριμένα σας εγκαθιστούμε συστήματα ασφαλείας σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους, βιομηχανίες, καταστήματα. Εγκαθιστούμε συστήματα πυρανίχνευσης, κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης (CCTV & DVR).

Από την εταιρεία μας μπορείτε να έχετε επίσης συστήματα επιτήρησης και καταγραφής χώρων, όπως και εξειδικευμένες υπηρεσίες στατικής φύλαξης και προστασίας υψηλών προσώπων. Εγκαθιστούμε θυροτηλεόραση ή θυροτηλέφωνο, κεραίες για δορυφορική και επίγεια λήψη και άλλα είδη αυτοματισμών για έλεγχο της οικίας από το τηλέφωνο ή το τάμπλετ. Σας στήνουμε συστήματα επικοινωνιών και ειδικούς φωτισμούς.

  • ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΑΣ
  • ΕΠΙΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΕΣ ΚΕΡΑΙΕΣ
  • ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΑ
  • ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
  • ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ

Στήνουμε συστήματα επικοινωνιών, τηλεφωνικά κέντρα και ψηφιακές & IP τηλεφωνικές συσκευές, ψηφιακά σύρματα συστήματα και conference module.Έχουμε αυτοματισμούς όλων των ειδών όπως αυτοματισμοί γκαραζόπορτας, αυτοματισμούς ελέγχου συσκευών οικίας και επαγγελματικών χώρων μέσω τηλεφώνου.

Σε εμάς μπορείτε να έρθετε και για ειδικούς φωτισμούς, ταινίες LED και οπτικές ίνες.


ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ | ASPIDA SECURITY SYSTEMS | ΚΗΦΙΣΙΑ-greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Φραγκοπούλου 17, Κηφησιά

GPS

38.078099, 23.799953

Τηλέφωνο

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed