Η Εταιρία Μεταφορών ΙΜΕ ΙΣΤΟΣ λειτουργεί με απόλυτη επιτυχία πολλά χρόνια τώρα, έχοντας την έδρα της στην περιοχή της Θήβας. Προσφέρει μεγάλο φάσμα υπηρεσιών στον τομέα Μεταφοράς και Παράδοσης η Εταιρία μας είναι από τις κορυφαίες σε αυτόν τον τομέα.

Παρακάτω θα δείτε κάποια είδη φορτηγών που περιλαμβάνονται στο στόλο των οχημάτων της εταιρείας “ΙΣΤΟΣ ΙΜΕ”.

 • Νταλίκες με Πλατφόρμα – Πάτωμα
  Αυτές οι νταλίκες είναι ιδανικές για μεταφορά πολλών και ποικίλων προϊόντων καθώς και για μεταφορά κοντέϊνερ από διάφορα λιμάνια.
  Νταλίκες με Kουρτίνες
 • Οι νταλίκες με κουρτίνες είναι ιδανικές για μεταφορά πολυάριθμων συσκευασμένων προϊόντων και κιβωτίων. Επίσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη μεταφορά επίπλων ή μεγάλων αντικειμένων τα οποία χρειάζονται προστασία από τον ήλιο και τις καιρικές συνθήκες.
 • Ανατρεπόμενα Οχήματα
  Τα ανατρεπόμενα φορτηγά είναι ιδανικά για τη μεταφορά αγροτικών προϊόντων, χώματος ή οικοδομικών υλικών. Η εκφόρτωση γίνεται με την ανατροπή της καρότσας που επιτρέπει στο περιεχόμενο της να γλιστρήσει και να αποτεθεί στον προ σχεδιασμένο χώρο.

Παρακάτω αναφέρονται κάποιοι από τους τύπους μεταφορικών υπηρεσιών που προσφέρει η “ΙΜΕ ΙΣΤΟΣ”Μεταφορές – Μετακομίσεις

 • Παραλαβή – Παράδοση προϊόντων από λιμάνια: Αυτή η υπηρεσία παρέχεται σε μεγάλα λιμάνια της Ελλάδας όπως του Πειραιά, της Θεσσαλονίκης και του Βόλου.
 • Παραλαβή – Παράδοση προϊόντων σε αεροδρόμια: Αυτή η υπηρεσία παρέχεται σε αεροδρόμια της Ελλάδας, όπως το Ελευθέριος Βενιζέλος ( Αθήνα ), Αγχιάλου ( Βόλος ), Θεσσαλονίκης και άλλων.
 • Μεταφορά Προϊόντων και Εμπορευμάτων σε Κοντέϊνερ
 • Παραλαβή – Παράδοση τροφίμων και δεμάτων

Αν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες που παρέχει η “ΙΜΕ ΙΣΤΟΣ” μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Το πάντα ευγενικό και πρόθυμο προσωπικό της εταιρείας είναι πάντα σε ετοιμότητα για να σας εξυπηρετήσει σε ότι χρειάζεστε.

Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

4ο χμ. Ε.Ο. Θηβών-Μουρικίου, Θήβα-Βοιωτία, 32200

GPS

38.34296322254568, 23.323170231252334

Τηλέφωνο

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τοποθεσία
Τιμή
Εξυπηρέτηση
Περιβάλλον Χώρος
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed