ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ – ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Είναι ένας υπερσύγχρονος χώρος μελέτης με κύριο σκοπό τη δημιουργική μελέτη των παιδιών και την ευχάριστη παραμονή τους στο χώρο.
Οι επαγγελματίες εκπαιδευτικοί μας είναι υπεύθυνοι για τη μεθοδική-καθημερινή μελέτη του παιδιού σας. Έτσι εσείς απαλλάσσεστε από το άγχος του διαβάσματος.

Επίσης ενισχύουμε τη μελέτη των παιδιών στα κύρια μαθήματα π.χ. Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία, Έκθεση, Αρχαία, Νεοελληινκή Γλώσσα, με τη συνεχή επανάληψη και ασκήσεις ώστε το παιδί να είναι πιο σωστά προετοιμασμένο και να έχει τις κατάλληλες βάσεις για την επόμενη χρονία. Ιδιαίτερη προσοχή δίνουμε στην γραμματική και την αριθμιτική του δημοτικού ώστε τα παιδιά της δημοτικής εκπαίδευσης να χτίσουν γερές βάσεις για το Γυμνάσιο και το Λύκειο.

Αποστολή
Στόχος του κέντρου μας είναι η άριστη και καθημερινή προετοιμασία των παιδιών στα μαθήματα και τις εργασίες του σχολείου.

Αναλυτικότερα προσπαθούμε:

  • Το παιδί να είναι σωστά διαβασμένο
  • Να λύνονται όλες οι απορίες του
  • Να καλύπτουμε τα διάφορα μαθησιακά κενά που πιθανώς να έχουν δημιουργηθεί
  • Να απλοποιούμε το μάθημα και να επιμένουμε στα ποιο ουσιώδη σημεία τονίζοντας τα με λέξεις κλειδιά και δίνοντας σχεδιαγράμματα & πίνακες βοηθώντας καλύτερα και την οπτική μνήμη

ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ – ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ - greekcatalog.net

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed