ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ | ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ | ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΦΩΚΙΔΑΣ

Στην καρδιά του Γαλαξιδιού συναντάμε το Σπιτάκι, ένα παλαιό πέτρινο κτίριο διαμορφωμένο σε studio 70τ.μ. Είναι ένας άψογα οργανωμένος χώρος, διακοσμημένος με εξαιρετικό γούστο που χαρίζει στους επισκέπτες του, όλο το χρόνο, μοναδικές στιγμές. Αποτελείται από πατάρι-υπνοδωμάτιο, χώρους καθιστικού με τζάκι και ξεχωριστή γωνιά τραπεζαρίας, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και μπάνιο. Διαθέτει κλιματισμό και τηλεόραση. Στο πίσω μέρος υπάρχει αυλή στην οποία οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το πρωινό τους από σπιτικές μαρμελάδες, κουλουράκια και κέικ που προσφέρονται από την ιδιοκτήτρια. Διατίθεται για 2 έως 4 άτομα με την ημέρα, την εβδομάδα ή το μήνα.

Ισόγειο
Σ΄ ένα αυθεντικό Γαλαξειδιώτικο σπίτι του 1850, πλήρως ανακαινισμένο με μεράκι και αγάπη από την κα Στέλλα.

Στον κήπο
Ισόγειο 120 τ.μ. με καθιστικό και τζάκι, TV , τραπεζαρία με τζαμαρίες και θέα στον κήπο. 2 υπνοδωμάτια με κοινό μπάνιο και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Επιπλωμένο με τα προσωπικά παλαιά έπιπλα του σπιτιού με ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες. Πρωινό με μαρμελάδες, κέικ, κουλουράκια και άλλα πολλά, όλα σπιτικά! Φιλοξενεί 4-6 άτομα.

Ξενώνας
Ξενώνας 25 τ.μ. με ενιαίο χώρο για 2 άτομα, με τζάκι, κουζίνα, μπάνιο,TV. Πρωινό με μαρμελάδες, κέικ κουλουράκια και άλλα πολλά, όλα σπιτικά φτιαγμένα από την κα Στέλλα… Το πρωινό περιλαμβάνεται στην τιμή.

Όροφος
Στον όροφο 50 τ.μ. Τα 3 υπνοδωμάτια διαμορφώθηκαν σ΄ έναν καταπληκτικό χώρο με ένα υπνοδωμάτιο για 2-3 άτομα, καθιστικό με τζάκι, TV, κουζίνα, μπάνιο και μια σκεπαστή βεράντα με θέα στον κήπο.


Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Νικολάου Μάμμα 35, Γαλαξίδι, 33052

GPS

38.37567551572276, 22.38437632838145

Τηλέφωνο
Ιστός

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed