Η Alpha Yacht Services, μέλος του ομίλου εταιρειών ALPHA MARINE GROUP, είναι μια αποδεδειγμένη Διεθνής εταιρεία με επανδρωμένους πολύγλωσσους έμπειρους και ειδικευμένους ναυτικούς. Είμαστε γνωστοί ως μία από τις πιο κατανοητές και επαγγελματικές εταιρείες στην Ανατολική Μεσόγειο, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών σε όλη την περιοχή.

Υποκαταστήματα:

  • Ανδρέα Παπανδρέου 18, Γλυφάδα
  • Λακωνίας 4, Βούλα
  • Ματογιάννια, Μύκονος

ΕΙΔΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
“Η ALPHA YACHT SERVICES ειδικεύεται στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών σε γιοτ σε ΟΛΕΣ τις Ελληνικές Μαρίνες και Λιμάνια. Επιπλέον με τα γραφεία μας, που βρίσκονται σε πολλά μέρη του Med και WORLD WIDE, προσφέρουμε την ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Yacht που πάντα επιθυμείτε. ”

Χάρτης αεροπλάνων και ελικοπτέρων
Μπορούμε να σας προμηθεύσουμε όλους τους τύπους αεριωθούμενων αεροσκαφών και ελικόπτερα. Θα διασφαλίσουμε ότι θα μεταφερθούν στο αεροσκάφος. οι αποσκευές σας αντιμετωπίζονται για σας και ότι συναντώνται στο άλλο άκρο της πτήσης σας, διακριτικά με το ελάχιστο φασαρία.

Λιμουζίνες
Μπορούμε να προσφέρουμε μεταφορές με λιμουζίνα από αεροδρόμιο προς λιμάνι ή για περιηγήσεις και αξιοθέατα. Με κλιματισμό, άνετο και επαγγελματικό, εξειδικευμένο σε τοπικούς οδηγούς αυτού του τύπου, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ταξιδέψετε και να δείτε την Ελλάδα. Για μεγαλύτερες ομάδες μπορούμε να οργανώσουμε μίνι λεωφορεία και / ή ταξί για εκδρομές στην πόλη. Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.

Βίλλες
Όλοι οι τύποι και στυλ βίλας προσφέρονται σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Οι βίλες μας μπορούν να είναι μεγάλες ή μικρές, με ή χωρίς πισίνες στην ακτή ή στα βουνά.

Υπηρεσίες θυρωρού
Μπορούμε να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στη θέση των σκαφών σας, από την κράτηση εισιτηρίων θεάτρων και την κράτηση εστιατορίων και ξενοδοχείων, τη κράτηση γηπέδου γκολφ, την πραγματοποίηση συνεντεύξεων για τα μαλλιά ή ο, τιδήποτε χρειαστείτε.

Ειδικά γεγονότα
Αναλαμβάνουμε να οργανώσουμε κάθε είδους ξεχωριστό γεγονός που επιθυμεί η καρδιά σας. Από κοκτέιλ πάρτι, μεγάλο πάρτι θεματικών εκδηλώσεων, δεξίωση γάμου ή βάπτισης σε εκδήλωση μόδας ή εταιρική εκδήλωση. Ο συντονιστής των εκδηλώσεών μας έχει τη γνώση και την εμπειρία για να μπορέσει να το οργανώσει για εσάς.

Εκπαιδευτικές εκδρομές
Έχουμε επαγγελματίες που μπορούν είτε να σας δώσουν μαθήματα καταδύσεων είτε να σας οδηγήσουν σε ένα μαγευτικό ταξίδι στο υποβρύχιο ταξίδι σε έναν άλλο κόσμο γεμάτο με αρχαιολογικά θαύματα.

Ασφάλεια
Μπορούμε να οργανώσουμε κάθε είδους ασφάλεια από ένοπλους φύλακες σε ασφάλεια χαμηλού κλειδιού. Κατά τη διάρκεια της διαμονής σας μπορούμε να παρέχουμε την πιο αποτελεσματική ασφάλεια από δοκιμασμένες πηγές.

Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Ακτή Μουτσοπούλου 64, Πειραιάς

GPS

37.935034, 23.64789540000004

Τηλέφωνο
Ιστός

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Τοποθεσία
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed