Αναζήτηση

Το γραφείο τελετών ΦΑΝΗΣ στις Σέρρες, που διευθύνει ο ΜΑΚΑΔΑΣΙΔΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ εδώ και 15 χρόνια. Καλείται να εξυπηρετήσει ανθρώπους που βιώνουν τις πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή τους.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, το γραφείο τελετών λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο με πολύ προσιτές τιμές. Σεβόμενο την ανθρώπινη αξιοπρέπεια αναλαμβάνει σε αποδεδειγμένα απόρους, δωρεάν τελετές και υπηρεσίες.

Το γραφείο τελετών ΦΑΝΗΣ που διευθύνει ο ΜΑΚΑΔΑΣΙΔΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ εδώ και 15 χρόνια, καλείται να εξυπηρετήσει ανθρώπους που βιώνουν τις πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή τους. Το γραφείο εδρεύει στο Νέο Σκοπό Σερρών και είναι σε θέση να εξυπηρετήσει όλο το νομό Σερρών αλλά και την ευρύτερη περιοχή.

Το γραφείο μας θεωρεί υποχρέωσή του να βρίσκεται στο πλευρό σας με απόλυτο σεβασμό, κατανόηση και ειλικρινή συμπόνοια προς την οικογένεια του εκλιπόντα. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, το γραφείο τελετών λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο με πολύ προσιτές τιμές. Σεβόμενο την ανθρώπινη αξιοπρέπεια αναλαμβάνει σε αποδεδειγμένα απόρους, δωρεάν τελετές και υπηρεσίες.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια.

Είμαστε πάντα κοντά σας υπεύθυνα.


Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

24ώρο

Τρίτη

24ώρο

Τετάρτη

24ώρο

Πέμπτη

24ώρο

Παρασκευή

24ώρο

Σάββατο

24ώρο

Κυριακή

24ώρο

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

Αγίου Ιωάννη 25, Νέος Σκοπός, Σέρρες, 620 44

GPS:

41.020562368805, 23.602463473016

Τηλέφωνο:
Οδηγίες για την Διαδρομή

Αφήστε μια κριτική

Τοποθεσία
Τιμή
Εξυπηρέτηση
Περιβάλλον Χώρος
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Πάνω
Φορτώνει…

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.