Το γραφείο τελετών ΦΑΝΗΣ στις Σέρρες, που διευθύνει ο ΜΑΚΑΔΑΣΙΔΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ εδώ και 15 χρόνια. Καλείται να εξυπηρετήσει ανθρώπους που βιώνουν τις πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή τους.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, το γραφείο τελετών λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο με πολύ προσιτές τιμές. Σεβόμενο την ανθρώπινη αξιοπρέπεια αναλαμβάνει σε αποδεδειγμένα απόρους, δωρεάν τελετές και υπηρεσίες.

Το γραφείο τελετών ΦΑΝΗΣ που διευθύνει ο ΜΑΚΑΔΑΣΙΔΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ εδώ και 15 χρόνια, καλείται να εξυπηρετήσει ανθρώπους που βιώνουν τις πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή τους. Το γραφείο εδρεύει στο Νέο Σκοπό Σερρών και είναι σε θέση να εξυπηρετήσει όλο το νομό Σερρών αλλά και την ευρύτερη περιοχή.

Το γραφείο μας θεωρεί υποχρέωσή του να βρίσκεται στο πλευρό σας με απόλυτο σεβασμό, κατανόηση και ειλικρινή συμπόνοια προς την οικογένεια του εκλιπόντα. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, το γραφείο τελετών λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο με πολύ προσιτές τιμές. Σεβόμενο την ανθρώπινη αξιοπρέπεια αναλαμβάνει σε αποδεδειγμένα απόρους, δωρεάν τελετές και υπηρεσίες.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια.

Είμαστε πάντα κοντά σας υπεύθυνα.


Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

24ώρο

Τρίτη

24ώρο

Τετάρτη

24ώρο

Πέμπτη

24ώρο

Παρασκευή

24ώρο

Σάββατο

24ώρο

Κυριακή

24ώρο

Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Αγίου Ιωάννη 25, Νέος Σκοπός, Σέρρες, 620 44

GPS

41.020562368805, 23.602463473016

Τηλέφωνο

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τοποθεσία
Τιμή
Εξυπηρέτηση
Περιβάλλον Χώρος
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed