ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ στη Πιερία

Μερικές στιγμές στη ζωή μας αποτελούν σταθμό και μένουν ανεξίτηλα χαραγμένες στην μνήμη μας. Η επιλογή του κατάλληλου χώρου αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για αυτές τις όμορφες αναμνήσεις. Στους πρόποδες των Πιερίων Ορέων και στην σκιά του Ολύμπου, δημιουργήσαμε έναν ευχάριστο και λειτουργικό χώρο για τις ιδιαίτερες και ξεχωριστές στιγμές σας.

Η αίθουσα εκδηλώσεων Έλατος χωρητικότητας 700 ατόμων αποτελεί την ιδανική επιλογή για τη διοργάνωση δεξιώσεων και εκδηλώσεων. Η πολυτελής και ευρύχωρη αίθουσα μας, θα προσδώσει το απαραίτητο κύρος στην κοινωνική σας εκδήλωση. Το υψηλών προδιαγραφών σέρβις θα φανεί αντάξιο της σημασίας αυτών των εκδηλώσεων και θα μεταφέρει στους καλεσμένους σας τη δική σας φιλοξενία.

Στους χώρους του ” Έλατου “, μπορούν να φιλοξενηθούν κάθε είδους εκδηλώσεις. Έχοντας μια μακρόχρονη πορεία και εμπειρία στο χώρο αναλαμβάνουμε κάθε είδους εκδηλώσεις όπως:

Γάμος & αρραβώνας
Βίο ανθόσπαρτον… Η σημαντικότερη ημέρα της ζωή σας πρέπει να περιλαμβάνει μια επιτυχημένη γαμήλια δεξίωση, σωστή οργάνωση, ένα χώρο ξεχωριστό, μια απαραίτητα ρομαντική ατμόσφαιρα και τους εκλεκτούς καλεσμένους σας.
Η Αίθουσα γαμήλιων δεξιώσεων ” Έλατος ” γνωρίζει καλά τη μαγική συνταγή για την εκτέλεση μιας αστραφτερής βραδιάς.

Βάφτιση
Εμπιστευόμενοι τον Έλατο για την βάπτιση του παιδιού σας, είστε σίγουροι πως τα μικρά σας αγγελούδια θα ζήσουν ένα μοναδικό παραμύθι, που θα μείνει αξέχαστο στα μικρά αλλά και στα “μεγάλα παιδιά” .

Κοινωνικές εκδηλώσεις
Οι ξεχωριστές προτάσεις για κάθε περίπτωση, ο επαγγελματισμός και το μεράκι μας αποτελούν εγγύηση για την επιτυχία της κοινωνικής σας εκδήλωσης.

Αναλαμβάνουμε:
Συνεστιάσεις Χοροεσπερίδες
Χριστουγεννιάτικο ή Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν
Αποκριάτικο Πάρτυ
Αθλητικούς ή πολιτιστικούς χορούς

Special events
Έχοντας μια μακρόχρονη πορεία και εμπειρία στο χώρο αναλαμβάνουμε κάθε είδους και special εκδηλώσεις όπως:
Εμφανίσεις γνωστών καλλιτεχνών
Εξειδικευμένες βραδυές
Happenings

Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

14ο χλμ. Κατερίνης-Ελασσώνος, Κάτω Μηλιά, Πιερίας

GPS

40.251362408747, 22.35146299472

Τηλέφωνο
Ιστός

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τοποθεσία
Τιμή
Εξυπηρέτηση
Περιβάλλον Χώρος
Πρόσβαση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed